Skip to content

Team Converseon

Arjen de Groot

Arjen de Groot

Operations Director / Founder

Online marketeer by nature. Arjen is senior consultant, trainer, blogger en samen met Daan oprichter van Converseon. Hij draait graag aan de knoppen en is eindverantwoordelijk voor de oplevering van Converseon projecten. 

Daan 1

Daan Boekhoorn

Managing Director / Founder

Daan is senior online marketingstrateeg, trainer en samen met Arjen oprichter van Converseon. Hij is verantwoordelijk voor alles behalve de uitvoering. Zijn kracht? Vertrouwen creëren door rust en humor te combineren. Weet strategie te vertalen naar de praktijk. 

Karen 1

Karen van Wees

Office Manager

Karen is als Office Manager de schakel tussen de directie en de verschillende afdelingen. Ze pakt alle zaken op die nodig zijn om Converseon soepel te laten draaien en is continu bezig met interne processen optimaliseren en bewaken. 

Roy 1

Roy de Meij

Online Marketeer / Consultant

Roy is als campagneknaller onmisbaar in de uitvoering. Scherp als een mes, analytisch ingesteld, oprecht en weet van de hoed en de rand.

kevin juffermans

Kevin Juffermans

Senior Online Marketeer / Consultant

Kevin is Online Marketeer in hart en nieren. Als consultant en trainer brengt hij graag zijn kennis over op anderen. Van Facebook- en LinkedIn-advertising tot SEO, SEA en Snapchat Ads: voor een sterke online marketingstrategie weet hij het hele internet te benutten. 

Ruben 1

Ruben Sikkema

Client Manager

Ruben zorgt ervoor dat elke klant begrijpt wat voor werkzaamheden Converseon heeft gedaan of gaat doen en dat we het maximale resultaat proberen te halen uit de online marketingactiviteiten. Kansen herkennen én benutten is hier onderdeel van. 

martijn van eijl

Martijn van Eijl

Online Marketeer / Consultant

Als SEO expert weet Martijn hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de laatste updates en trends. “Elke dag beter” is dan ook zijn levensmotto. Of het nou advertising, SEO of content marketing is, Martijn wil het allemaal kunnen.

merel klerks

Merel Klerks

UX/UI Designer

Merel is UX/UI Designer en is het liefst de hele dag aan de slag met unieke websites en webshops ontwerpen. Ze pakt graag het hele plaatje mee voor de ultieme beleving: social media kits, huisstijl, logo, briefpapier en brochures zijn haar niet vreemd. 

Max 1

Max van Ginkel

Web Developer

Max draait graag aan de knoppen als Web Developer. Naast het bouwen van websites zorgt hij ervoor dat koppelingen worden ingesteld, zodat alle data goed doorgemeten wordt om online marketingactiviteiten uit te kunnen voeren. 

jeroen keijzer 2

Jeroen Keijzer

Senior Developer / Technisch Consultant

Jeroen is als Full Stack Developer onmisbaar in de uitvoering. Met zijn koptelefoon op gaat hij met volle focus de dag tegemoet en weet elke website en webshop perfect te laten functioneren en presteren. 

lois oudmaijer

Loïs Oudmaijer

UX/UI Designer

Loïs is UX/UI Designer en houdt zich bezig met het ontwerpen van websites en webshops. Verder helpt ze het marketingteam met het visueel vormgeven van campagnes. 

willemijn reeuwijk 1

Willemijn Reeuwijk

Online Marketeer

Willemijn is Online Marketeer en nog volop aan het oriënteren waar haar passie binnen marketing ligt. Ze wil dan ook zoveel mogelijk leren. Door een achtergrond in communicatie weet ze wel dat ze graag sterke en pakkende content schrijft. 

tim meijer 1

Tim Meijer

Online Marketeer

Tim is onze stage topper en heeft interesse in alle vormen van online marketing. Hij is bij Converseon terecht gekomen om ervaring op te doen en over alle facetten van online marketing iets te leren. Als hij niet bezig is aan zijn stageopdracht duikt hij volop in SEO om zich hier verder in te ontwikkelen.

nick benjamins 1

Nick Benjamins

Client Manager

Nick helpt onze klanten als client manager met een rugzak vol ervaring aan de winnende strategie. Het doel: maximaal resultaat uit marketingcampagnes realiseren. Online marketing en onze activiteiten binnen projecten begrijpelijk en inzichtelijk maken is waar Nick elke dag mee bezig is.   

Karen 1

Karen van Wees

Karen is als project- en marketing manager continu bezig met processen optimaliseren en bewaken. Ze pakt alle zaken op die voorbij komen om Converseon soepel te laten draaien. Ze brengt graag tijd door met familie en vrienden, houdt van Indonesisch eten en reist met haar backpack de hele wereld over.

Zie jij jezelf in dit team van digital experts werken? Bekijk of er een leuke vacature voor je tussen zit!

Let's talk!

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Vervolgstappen na
het invullen:

1.   We bellen of mailen je zo snel mogelijk terug om kennis te maken.

2.   We plannen een consult in om je wensen gedetailleerd door te nemen.

3.   We doen een passend voorstel voor een samenwerking.

Converseon logo wit