Skip to content

Team Converseon

Maak kennis met de slimme koppen van Converseon. Dit gedreven en ambitieuze team helpt jou om naar the next level te komen!

 

Arjen de Groot

Arjen de Groot

Online marketeer by nature. Arjen is consultant, trainer, blogger en samen met Daan oprichter van Converseon. Hij draait graag aan de knoppen en is eindverantwoordelijk voor de oplevering van Converseon projecten. Naast werk heeft Arjen een passie voor sport, online marketing, lekker eten en festivals.

Daan 1

Daan Boekhoorn

Online marketingstrateeg, trainer en samen met Arjen oprichter van Converseon. Verantwoordelijk voor alles behalve de uitvoering. Zijn kracht? Vertrouwen creëren door rust en humor te combineren. Weet strategie te vertalen naar de praktijk. Daan is levensgenieter én triatleet: een uitdaging op zich!

Karen 1

Karen van Wees

Karen is als project- en marketing manager continu bezig met processen optimaliseren en bewaken. Ze pakt alle zaken op die voorbij komen om Converseon soepel te laten draaien. Ze brengt graag tijd door met familie en vrienden, houdt van Indonesisch eten en reist met haar backpack de hele wereld over.

Roy 1

Roy de Meij

Roy is als campagneknaller onmisbaar in de uitvoering. Scherp als een mes, analytisch ingesteld, oprecht en weet van de hoed en de rand.
Roy is een fervent wintersporter, het liefst ook in de zomer. Houdt van koken en goed eten.

Kevin

Kevin Juffermans

Kevin is online marketeer in hart en nieren. Als consultant en trainer brengt hij graag zijn kennis over op anderen. Van Facebook- en LinkedIn-advertising tot SEO, SEA en Snapchat Ads: voor een sterke online marketingstrategie weet hij het hele internet te benutten. Kevin speelt graag een spelletje met een drankje, hij is thuis dan ook ongeslagen klaverjaskampioen.

Ruben 1

Ruben Sikkema

Ruben zorgt ervoor dat elke klant begrijpt wat voor werkzaamheden Converseon heeft gedaan of gaat doen en dat we het maximale resultaat proberen te halen uit de online marketingactiviteiten. Kansen herkennen én benutten is hier onderdeel van. In zijn vrije tijd kijkt Ruben graag naar een goede pot voetbal en is hij fanatiek trainer van een hockeyelftal.

Martijn

Martijn van Eijl

Als SEO expert weet Martijn hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de laatste updates en trends. “Elke dag beter” is dan ook zijn levensmotto. Of het nou advertising, SEO of content marketing is, Martijn wil het allemaal kunnen. In zijn vrije tijd kijkt Martijn het liefst de hele dag sport en verdwaalt hij graag in een goed boek.

Merel

Merel Klerks

Merel is onze UX designer en is het liefst de hele dag aan de slag met unieke websites en webshops ontwerpen. Ze pakt graag het hele plaatje mee voor de ultieme beleving: social media kits, huisstijl, logo, briefpapier en brochures zijn haar niet vreemd. Merel houdt daarnaast van uit eten gaan en gezellige avondjes met vriendinnen. 

Max 1

Max van Ginkel

Max draait graag aan de knoppen als developer. Naast het bouwen van websites zorgt hij ervoor dat koppelingen worden ingesteld, zodat alle data goed doorgemeten wordt om online marketingactiviteiten uit te kunnen voeren. Verder kun je Max blij maken met sporten, gezelligheid met vrienden, lekker eten en het liefst reist hij de hele wereld rond.
Jeroen

Jeroen Keijzer

Jeroen is als full stack developer onmisbaar in de uitvoering. Met zijn koptelefoon op gaat hij met volle focus de dag tegemoet en weet elke website en webshop perfect te laten functioneren. Je maakt Jeroen blij met een gezellige borrel in de kroeg, een dag op de golfbaan en een avondje tafelen.  

Lois

Loïs Oudmaijer

Loïs loopt stage bij Converseon als UX designer en houdt zich bezig met het ontwerpen van websites en webshops. Verder helpt ze het marketingteam met het visueel vormgeven van campagnes. Loïs is naast haar studie en stage elke week fanatiek aan het sporten op het hockeyveld, en racet elke winter tijdens de wintersport alle pistes af.

Image 1@2x 2

Max van Ginkel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Zie jij jezelf in dit team van digital experts werken? Bekijk of er een leuke vacature voor je tussen zit!

Let's talk!

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Vervolgstappen na
het invullen:

1.   We bellen of mailen je zo snel mogelijk terug om kennis te maken.

2.   We plannen een consult in om je wensen gedetailleerd door te nemen.

3.   We doen een passend voorstel voor een samenwerking.

Converseon logo wit