WordPress Website & Webshop Development

Wij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen WordPress websites & webshops. Websites die geschikt zijn voor SEO, mobile-friendly (responsive) en zorgen voor conversie. Dankzij onze expertise in leadgeneratie en conversie-optimalisatie kijken wij naar een website met een commerciële invalshoek. Een unieke User Interface gecombineerd met rendement. Daar zorgen wij voor bij het ontwikkelen van websites. Wij kunnen het beheer van de website uit handen nemen en bieden tevens ondersteuning indien je de website in eigen beheer wilt houden.

WordPress & WooCommerce met Converseon:

WordPress is wereldwijd de grootste en het bekendste Content Management Systeem (CMS). WordPress is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en biedt een ruime basis voor ieder gewenst type website. Met WordPress is content eenvoudig te wijzigen of aan te vullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

WooCommerce is voor webshops de meest voor de hand liggende e-commerce plugin van WordPress. Zowel qua user-friendliness als qua vindbaarheid biedt deze plugin vele mogelijkheden. Zoals WordPress het zelf omschrijft:

‘WooCommerce is een gratis eCommerce plugin die je de mogelijkheid bied alles te verkopen op een mooie manier. Gebouwd om naadloos te integreren met WordPress. WooCommerce is ’s werelds favoriete eCommerce oplossing die zowel shop eigenaren als ontwikkelaars totale controle geeft.’

House of nutrition

Heb je hulp nodig van een expert met het onderzoeken waar jouw knelpunten liggen?