Skip to content

Mijn naam is

Kevin Juffermans

Bij converseon sinds

Mei 2021

Mijn Functie

Sr. Online Marketeer / Consultant & Trainer via onze partner Competence Factory

Binnen Converseon kan je mij alles vragen over

Online marketing, maar dan ook echt alles. Als ik het antwoord namelijk niet weet dan zie ik het als een uitdaging om mee te zoeken naar het antwoord. Mijn grootste expertise is website tracking, analytics en dashboarding; maar ook over geavanceerde instellingen in advertising kan ik een hoop vertellen.

Ik kan echt niet leven zonder

Mijn gezin, werkplezier, en muziek. Ik wilde hier eerst ook whisky benoemen in het lijstje, maar dan kom ik misschien een beetje verkeerd over. Al moet ik zeggen dat ik er op zijn tijd wel van hou; een kenner wil ik mezelf niet noemen, maar zeker minstens een genieter!

Dit wilde ik als kind later worden

Ik schaam me er een klein beetje voor, maar rond groep 8 en de jaren erna leek het me geweldig om voedingsmiddelentechnoloog te worden. Het idee dat ik nieuw eten zou ontwerpen vond ik hartstikke leuk (blauw brood en vierkante meloenen), totdat ik een realistischer beeld kreeg van de wereld. Toen is mijn focus een beetje verschoven richting reclames maken en marketing, en nu zit ik hier!

Een goede netflix tip

Hangt van de mood af. Als je zonder na te denken wilt lachen is Brooklyn 99 of Superstore een geweldige serie, maar ik kan ook enorm genieten van een Witcher of Snowpiercer. Ik denk dat mijn favoriete series die zijn afgerond Lucifer, Suits en The Good Place zijn. Voor andere aanbevelingen mag je me altijd vragen, ik ben altijd wel in voor een poging tot Netflix uitspelen.

Mijn verborgen talent

Ik heb een hele tijd in een band gespeeld als bassist, en heb thuis ook de nodige instrumenten staan die ik kan bespelen (drums, keyboard, gitaar). De laatste tijd doe ik er niet meer zoveel mee waardoor je het zeker een verborgen talent kan noemen. Oh, en mijn zangstem hou ik verborgen, maar dat is zeker geen talent...

Leer mijn collega’s ook kennen

Willemijn Converseon

Willemijn Reeuwijk

Tim Converseon

Tim

Wil jij je ook aansluiten bij ons team? Bekijk onze vacatures

Let's talk!

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Vervolgstappen na
het invullen:

1.   We bellen of mailen je zo snel mogelijk terug om kennis te maken.

2.   We plannen een consult in om je wensen gedetailleerd door te nemen.

3.   We doen een passend voorstel voor een samenwerking.

Converseon logo wit