Skip to content

SEO voor leadgeneratie

Organisch leads genereren voor jouw bedrijf

Hoger scoren in Google, je verkoop stimuleren en meer bezoekers naar je website? Het oriëntatieproces van klanten start steeds vaker online. Door je website zoekmachine-vriendelijk, of SEO-proof, te maken scoor je hoger in Google. Je website vindbaar maken voor meer verkeer is van essentieel belang om online succes te behalen.

Wat is SEO voor leadgeneratie?

SEO is een verzamelnaam van online marketing technieken die ervoor zorgen dat jouw website of webshop organisch zo hoog mogelijk in zoekmachines als Google en Bing komt te staan. Op deze manier wordt er waarde toegevoegd aan een website of webshop. 

Door een SEO strategie (zoekmachine optimalisatie strategiekun je jouw doelgroep beter bereiken en daarmee meer relevant verkeer naar je website sturen. Hiermee kun je meer website leads genereren van betrokken of geïnteresseerde potentiële klanten. 

Bij een leadgeneratie strategie is SEO vaak het ondergeschoven kindje. Vaak wordt er veel geïnvesteerd in outbound marketing zoals LinkedIn Adverteren en wordt het nut van SEO niet ingezien.

Juist doordat weinig B2B bedrijven zich op SEO focussen adviseren wij dit wel te doen omdat de concurrentie op de zoekwoorden hierdoor laag is! 

SEO is bij uitstek een langetermijnstrategie, het duurt even voordat er resultaat zichtbaar is. Hierdoor is het beter om vandaag te beginnen dan morgen.

Image@2x 6

Waarom SEO?

  • Zichtbaar worden voor je potentiële klanten
  • Organisch verkeer zorgt voor de meeste websitebezoekers
  • Helpt bij gevonden worden in jouw regio
  • Werf duurzame nieuwe klanten
  • Creëer een sterk merk
 

SEO als langetermijnstrategie

SEO is een langetermijnstrategie om op een organische manier bovenaan in de zoekresultaten terecht te komen zonder gebruik te maken van betaalde advertenties op zoekmachinepagina’s. SEO zorgt vaak, buiten zichtbaarheid, voor een betrouwbaar beeld van jouw merk. Wanneer jouw merk vaak voorbij komt op gerelateerde zoekopdrachten kom je ongemerkt in de top of mind awareness van jouw doelgroep!

Met de toepassing en implementatie van SEO en door het creëren van waardevolle en relevante content maak je jouw website vindbaar voor meer verkeer en dat is van belang voor het behalen van online succes. Zo haal je het maximale resultaat uit organische groei. 

ASAP MODEL ConverseonV2 outer
ASAP MODEL ConverseonV2 inner

Onze werkwijze: A.S.A.P.

Het is onze drijfveer om opdrachtgevers winstgevend te laten zijn met onze bewezen methode: A.S.A.P.

Met online marketing als belangrijkste middel zorgen wij voor resultaat. Van online leads naar business. 

Hulp nodig bij het uitvoeren van online marketing? Wij nemen werk uit handen zodat jij je op je core business kunt richten.

Let's talk!

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Vervolgstappen na
het invullen:

1.   We bellen of mailen je zo snel mogelijk terug om kennis te maken.

2.   We plannen een consult in om je wensen gedetailleerd door te nemen.

3.   We doen een passend voorstel voor een samenwerking.

Converseon logo wit