Onze werkwijze: A.S.A.P. resultaat

Het is onze drijfveer om onze opdrachtgevers winstgevend te laten zijn. Wij maken online marketing praktisch en toepasbaar met onze bewezen ASAP-methode: Analyseren, Strategie, Actieplan en Plan uitvoeren. Altijd meetbaar aan de hand van data en resultaat gedreven. Wij zijn succesvol als onze opdrachtgevers succesvol zijn. Wat is er nou mooier dan dat?

Wij werken met onze bewezen ASAP-methode

Door steevast ons bovenstaande model te volgen maken wij online marketing inzichtelijk. Resultaat: een helder beeld van de huidige situatie, de mogelijkheden, een duidelijk plan van aanpak om groei en/of verbetering te realiseren, en een systematische uitvoering.

Analyseren

Allereerst wordt er een 0-meting uitgevoerd. We leven ons in en identificeren ons met jouw organisatie. We maken een beknopte analyse van de huidige online marketing campagnes, social media en website.

We meten de performance van de website en bekijken waar verbeteringen mogelijk zijn.

Strategie

Geen uitgebreide marketingplannen die in een willekeurige bureaulade verdwijnen, maar zorgen voor inzicht en tastbare handvatten op één A4-tje.

We bepalen praktische en toepasbare strategische doelstellingen die passen binnen jullie organisatie en bepalen op welke KPI’s (SMART) gestuurd gaan worden om de campagnes succesvol te laten zijn.

Actieplan

We maken een overzicht van werkzaamheden en betrekken jou als opdrachtgever bij de uitvoering door direct inzicht te geven.

Specifiek en meetbaar met als doel As Soon As Possible resultaat. We vertalen de doelstellingen naar concrete acties in een contentstrategie.

Plan uitvoeren

SMART doelstellingen zijn geformuleerd, KPI’s zijn helder; zorgen voor conversie! Aan de hand van het voorgestelde plan, gaan we systematisch te werk.

We starten met het doorvoeren van quick wins om direct toegevoegde waarde te creëren. Tegelijkertijd worden acties opgestart om continu te kunnen verbeteren. We meten direct resultaten en sturen bij waar nodig.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN