Skip to content

Online Marketingstrategie

Haal het meest uit jouw data met een sterke online marketingstrategie

Door inzicht te krijgen in jouw online prestaties kun je je activiteiten verder verbeteren en optimaliseren. Gebruik data om meer resultaat te behalen en houd overzicht met overzichtelijke rapportages en dashboards.

Online Marketingstrategie

Heb je er wel eens over nagedacht wat jouw klanten beweegt? Hoe ze komen tot een aankoop bij jou? Waarom ze bij jou terecht komen? Als ondernemer weet je dat je met de juiste data veel effectiever kunt zijn. Maar wat zijn de juiste data, en wat kun je er het beste mee doen?

Klanten, leads en collega’s verwachten steeds meer een persoonlijke benadering. Relevant zijn is key. Om dat te kunnen doen, heb je data nodig. Wil je de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste persoon sturen, dan moet je inzicht hebben in het gedrag en profiel van je buyer persona.

Wij vertalen jouw expertise naar een concreet online marketing- en actieplan. Door gezamenlijk SMART doelstellingen te formuleren bepalen we wanneer jouw strategie succesvol is.

We ontwikkelen aan de hand van data en marketingstrategie een effectief plan, verzamelen de data die je nodig hebt en ontwerpen een data gedreven marketingcampagne. Per fase in het aankoopproces, de customer journey, bepalen we welke media het beste passen om jouw doelgroep te benaderen.

Image@2x 6

Waarom Online Marketingstrategie?

  • Structureel meer leads genereren
  • Online zichtbaarheid en naamsbekendheid vergroten
  • Online autoriteit claimen
  • Vergroten online engagement en binding met doelgroep
  • Online Branding / Brand awareness
ASAP MODEL ConverseonV2 outer
ASAP MODEL ConverseonV2 inner

Onze werkwijze: A.S.A.P.

Het is onze drijfveer om opdrachtgevers winstgevend te laten zijn met onze bewezen methode: A.S.A.P.

Met online marketing als belangrijkste middel zorgen wij voor resultaat. Van online leads naar business. 

Benieuwd welke online marketingstrategie het best bij jouw organisatie past? We denken graag met je mee voor het beste resultaat!

Let's talk!

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Vervolgstappen na
het invullen:

1.   We bellen of mailen je zo snel mogelijk terug om kennis te maken.

2.   We plannen een consult in om je wensen gedetailleerd door te nemen.

3.   We doen een passend voorstel voor een samenwerking.

Converseon logo wit