Online Marketing Trainingen

Boek een online marketing training

Competence factory logo

Converseon is als certified partner verbonden aan de Competence Factory. Wij geven praktische trainingen om jouw kennis in online marketing te vergroten.  

Data Driven Marketingstrategie

Bepaal concreet hoe je jouw organisatie online kunt positioneren. Je leert actuele mogelijkheden kennen, schrijft een onlinemarketingplan en gaat concreet aan de slag om je doelgroep gericht te bereiken. 

Customer Journey Marketing

Hoe moet jouw verkoopproces eruit zien om meer klanten binnen te halen én te behouden? Tijdens de training Customer Journey Marketing leer je precies hoe je een goede customer journey succesvol inzet.

LinkedIn advertising

Leer een marketingstrategie voor LinkedIn te ontwikkelen. Je leert hoe je het platform kunt gebruiken om jouw doelgroep te bereiken met waardevolle content, gerichte advertenties in te richten en interactie met leads te vergroten. 

Zoekmachine optimalisatie

Tijdens de training Zoekmachine optimalisatie (SEO) leer je hoe je de ranking van je website effectief verbetert. Je maakt kennis met SEO-tools op internet en ontdekt welke andere factoren de zichtbaarheid van je website bepalen. 

Conversie optimalisatie

Haal meer uit je website met hetzelfde budget! Leer hoe je obstakels wegneemt en bezoekers van jouw website zo snel en efficiënt mogelijk naar jouw conversiedoel kunt leiden voor meer resultaat. 

Training op maat*

Wil je een training op locatie of een incompany training die volledig toegepast is op jouw organisatie? Dat kan! Vul het formulier in en we nemen contact met je op om een training op maat samen te stellen.

Image@2x 6 min

*Prijzen zijn op aanvraag.
*Alle cursussen – m.u.v. Training op maat – worden gegeven bij de Competence Factory in Utrecht.
*Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op om een datum vast te leggen.   

ASAP MODEL ConverseonV2 outer ring
ASAP MODEL ConverseonV2 inner ring

Onze werkwijze: A.S.A.P.

Het is onze drijfveer om opdrachtgevers winstgevend te laten zijn met onze bewezen methode: A.S.A.P.

Met online marketing als belangrijkste middel zorgen wij voor resultaat. Van online leads naar business. 

Benieuwd welke online marketingstrategie het best bij jouw organisatie past? We denken graag met je mee voor het beste resultaat!