Converseon zet OMAAS in voor jou!

Heb je behoefte aan ondersteuning? Tijdelijk geen capaciteit om online marketing uit te voeren maar wel de behoefte om dit te doen? Mis je anders opvolging van leads of een gebrek aan traffic naar je website of webshop? Heb je een piekmoment qua werkzaamheden? Dan is dit voor jou de oplossing!

Onze werkwijze

Na een vrijblijvende kennismaking bepalen we gezamenlijk waar jouw organisatie behoefte aan heeft. Specifiek voor jou. Geen uitgebreid marketingplan dat in de la verdwijnt, maar een pragmatische aanpak. We bepalen doelstellingen (SMART), we bepalen de termijn en de werkzaamheden. Met oog voor resultaat. 

• Analyse: We analyseren jouw organisatie, drijfveren en motieven. Dat doen we op basis van beschikbare data. Dit is onze basis voor onze online marketing campagnes.

Strategie: We bekijken welke strategische uitgangspunten passen bij jouw organisatie en stellen KPI’s op. Op welke doelgroep ga je je richten en hoe wil je jouw doelstellingen bereiken?

Acties: Op basis van de strategische uitgangspunten bepalen we gezamenlijk welke acties er worden uitgezet. Welke activiteiten passen bij het budget, binnen het tijdsframe en bij jouw organisatie.

Planmatige uitvoering: Online marketing is een continu proces en wij helpen je bij de uitvoering ervan.Met de meest geavanceerde tools voeren wij onze werkzaamheden uit.

De OMAAS van Converseon

  • Digital Natives
  • Google Certified Professionals
  • Empathisch en betrokken bij jou
  • Flexibel in te zetten
  • Uitstekende sparring-partners

Meer informatie ontvangen over OMAAS?