Mailblue

Verstuur krachtige en gerichte e-mails.

Alles-in-1 E-mailmarketing Software

Als ondernemer is er altijd genoeg werk te verrichten. Bij Mailblue, certified partner van ActiveCampaign, weten ze dit maar al te goed. Dit programma neemt je dan ook een hoop werk uit handen. Via Mailblue stuur je namelijk met vooraf klaargezette automatiseringen e-mails waarmee je jouw business kan laten groeien. Werkzaamheden als leadopvolging, het sturen van welkomst- en bedankmails en orderbevestigingen worden automatisch verzonden, waardoor jij tijd overhoudt voor andere werkzaamheden.  

Ook handig: er staan al diverse ingerichte campagne templates voor je klaar. Een goede start om je op weg te helpen met jouw automatiseringen. Heb je nog ondersteuning nodig? Neem gerust contact met ons op en we helpen je verder met het instellen en optimaliseren van je campagnes.

E-mail segmentatie

Segmenteert op basis van:

Koppelingen & Integraties

MailBlue is met verschillende tools en systemen te koppelen. Onder andere met:

CRM met sales automatisering

Door automations rondom je CRM systeem te bouwen bespaar je veel tijd. Mailblue werkt bovendien met een overzichtelijke en visuele sales pipeline. Zo zie je precies in welk stadium jouw leads zich bevinden. Met deze informatie kan je handig inspelen op de journey van jouw leads.

Mailblue Partner

Meld je nu aan voor meer informatie over MailBlue. Zet de eerste stap vooruit!

Voordelig

Begin met een gratis proefaccount en een betaald pakket heb je voor maar 9 euro per maand

Segmenteren

Eenvoudig jouw contacten groeperen op basis van gemeenschappelijke eigenschappen. Zo voorzie je de juiste doelgroep van de voor hen relevante content.

Rapportages

Krijg inzicht in wanneer een mail geopend wordt, op welke linkjes worden geklikt en op welk moment je mail het beste gelezen wordt