LinkedIn Leadgeneratie

Bereik je doelgroep en krijg inzichten over prospects met LinkedIn leadgeneratie

LinkedIn is hét ideale platform om jouw zakelijke doelgroep te bereiken. Met LinkedIn Adverteren target je gericht op een specifieke doelgroep om leads van de hoogste kwaliteit te genereren. 

Wat is LinkedIn leadgeneratie?

LinkedIn leadgeneratie is het inzetten van LinkedIn om potentiële klanten te identificeren en te bereiken. Het doel is om meer leads te genereren, zodat je daar nieuwe klanten uit kunt halen. Voor het identificeren van je LinkedIn leads is het van belang om te weten wie jouw doelgroep is  

Door het regelmatig delen van content over jouw bedrijf kun je jouw doelgroep bereiken. Laat je potentiële klanten zien dat jij de oplossing voor hun probleem in huis hebt. LinkedIn leadgeneratie kan zowel door organisch goed vindbaar te zijn als door het gebruik van advertenties op LinkedIn met eventueel een Account Based Marketing strategie.  

Image@2x 6

Waarom LinkedIn Advertising?

  • Bereik jouw zakelijke doelgroep
  • Zeer gerichte targeting
  • Leads van hoge kwaliteit

LinkedIn leads genereren

Met LinkedIn leadgeneratie creëer je niet alleen naamsbekendheid en betrokkenheid met je doelgroep, maar ook tref je gebruikers die geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf en de producten en diensten die je aanbiedt. Het hebben van een sterk profiel helpt je daarbij in contact te blijven met potentiële klanten. 

Door middel van LinkedIn Marketing houd je potentiële klanten met jouw kennis op de hoogte over de producten en diensten die jouw bedrijf aanbiedt. Op deze manier interesseer je potentiële klanten en genereer je LinkedIn leads. Met een sterke LinkedIn leadgeneratie maak je van een latente prospect een converterende klant.  

LinkedIn is bij uitstek het meest geschikte advertentiekanaal voor B2B leadgeneratie omdat je kan targeten op zakelijke factoren zoals functietitel, senioriteit en soort bedrijfstak. Hierbij kan je jouw persona dus concreet vertalen naar een geschikte leadgeneratie strategie!

ASAP MODEL ConverseonV2 outer
ASAP MODEL ConverseonV2 inner

Onze werkwijze: A.S.A.P.

Het is onze drijfveer om opdrachtgevers winstgevend te laten zijn met onze bewezen methode: A.S.A.P.

Met online marketing als belangrijkste middel zorgen wij voor resultaat. Van online leads naar business. 

Hulp nodig bij het uitvoeren van online marketing? Wij nemen werk uit handen zodat jij je op je core business kunt richten.