LinkedIn Adverteren

Bereik jouw zakelijke doelgroep met LinkedIn Adverteren

LinkedIn is hét ideale platform om jouw zakelijke doelgroep te bereiken. Met LinkedIn Advertising target je gericht op een specifieke doelgroep om leads van de hoogste kwaliteit te genereren. 

Wat is LinkedIn adverteren?

LinkedIn adverteren gaat zoals de naam al zegt om het plaatsen van advertenties op LinkedIn met als doelstelling om gericht een specifieke doelgroep te bereiken en daarmee leads van de hoogste kwaliteit te genereren. 

Omdat LinkedIn een zakelijk platform is, is LinkedIn Adverteren met name interessant voor B2B ondernemers. Met gerichte targetingmogelijkheden kun je jouw LinkedIn advertentie op een specifieke doelgroep richten. Denk aan het targeten op demografische en geografische variabelen, groepen, bedrijven of functies. Hierdoor wordt LinkedIn vaak ingezet bij leadgeneratie

Specifieke targeting leidt tot hoogst kwalitatieve leads. Doordat LinkedIn Advertising de mogelijkheid biedt om gerichter te zoeken dan via andere social media kanalen kun je gerichter zoeken naar bedrijven of ondernemers die voor jouw relevant zijn. 

Laat met LinkedIn Marketing jouw product of dienst zo goed mogelijk aansluiten op de vraag en de behoefte van een gebruiker.  Wanneer je hierop inspeelt met gerichte LinkedIn Advertising kun je met de juiste content leads van hoge kwaliteit binnenhalen. 

Max Office

Waarom LinkedIn Advertising?

  • Bereik jouw zakelijke doelgroep
  • Zeer gerichte targeting
  • Leads van hoge kwaliteit

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn adverteren biedt de mogelijkheid om gerichter te zoeken dan via andere sociale media kanalen. Hierdoor kun je gerichter zoeken naar bedrijven of ondernemers die voor jou relevant zijn. Met je advertenties op LinkedIn weet je dan zeker dat je de juiste gebruikers bereikt en aanspreekt. 

LinkedIn onderscheidt zich hiermee van bijvoorbeeld Facebook door een zakelijke toepassing aan te bieden. Omdat elke LinkedIn gebruiker zijn profiel goed up to date houdt vanwege zakelijk belang weet je dus zeker dat een relevant profiel jouw advertentie ziet. Hierdoor is LinkedIn Advertising bij uitstek geschikt voor B2B leadgeneratie, Account Based Marketing en Recruitment!

ASAP MODEL ConverseonV2 outer ring
ASAP MODEL ConverseonV2 inner ring

Onze werkwijze: A.S.A.P.

Het is onze drijfveer om opdrachtgevers winstgevend te laten zijn met onze bewezen methode: A.S.A.P.

Met online marketing als belangrijkste middel zorgen wij voor resultaat. Van online leads naar business. 

Hulp nodig bij het uitvoeren van online marketing? Wij nemen werk uit handen zodat jij je op je core business kunt richten.

Let's talk!

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar +31 851120213

Vervolgstappen na
het invullen:

1.   We bellen of mailen je zo snel mogelijk terug om kennis te maken.

2.   We plannen een consult in om je wensen gedetailleerd door te nemen. 

3.  We doen een passend voorstel voor een samenwerking.

Converseon logo wit
Favicon witte C 1

Heb je vragen of snap je de vraag niet? Neem contact met ons op