Skip to content

Inhouse Meet & Greet: Ruben Sikkema

Leer de knappe koppen van Converseon kennen met onze inhouse meet & greet! Deze maand aan het woord: Ruben Sikkema, die al vanaf het begin onderdeel is van de Converseon familie!  

Ruben, je zit al sinds maart 2019 bij Converseon. Time to get to know you better! Vertel, wie ben je en wat is je achtergrond?

“Hi, Ik ben Ruben en ik ben Client Manager bij Converseon. Ik woon al mijn hele leven met veel plezier in Weesp. Ik ben inderdaad vanaf het begin onderdeel van Converseon en doe dit werk nog steeds met veel plezier. Naast mijn werk ben ik ook nog bezig met de studie Commerciële Economie. Na de zomervakantie ga ik mijn afstudeerscriptie schrijven, uiteraard bij Converseon. 

In mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen. Een spelletje spelen, een dag op stap, sporten, uiteten of even naar het café; als het maar gezellig is! Daarnaast heb ik altijd gevoetbald en ben ik nu zoekende naar een nieuwe sport.”

Wat vind je het leukste aan werken bij Converseon?

“Het leukste aan werken bij Converseon vind ik dat we het echt als team doen: van elkaar trainen tot elkaar ondersteunen bij projecten. Dit zorgt er niet alleen voor dat er elke dag weer iets te leren valt, maar ook dat wij veel van elkaar leren. Dit heeft uiteindelijk als resultaat dat de klanten die wij hebben de beste online marketeers tot hun beschikking hebben, een win-win!”

Image 1@2x

Wat is jouw rol binnen Converseon?

“Mijn rol bij Converseon is die van Client Manager. Dit is een brede rol die op veel manieren invulling krijgt. In mijn rol zorg ik er wel altijd voor dat de klanten voor wie ik verantwoordelijk ben succesvol kunnen zijn. Dit houdt in dat ik veel contact met klanten heb en proactief met ze meedenk binnen hun branche. Uiteindelijk is het mijn doel om alleen maar blije en tevreden klanten te hebben, daar haal ik veel energie uit!” 

Welke waarde voeg je toe voor klanten?

“Dit kan verschillen per bedrijf. Ik zorg in ieder geval dat elke klant begrijpt wat voor werkzaamheden wij hebben gedaan of gaan doen, en dat wij het maximale resultaat proberen te halen uit de online marketing activiteiten. Kansen herkennen én benutten is hier onderdeel van. 

Bij het ene bedrijf zijn wij er voor een specifieke dienst en nemen wij een beperkte rol op ons, bij de ander zijn wij een verlengstuk van een (grote) marketingafdeling. Dit zorgt ervoor dat ook mijn werk erg divers is en dat geen dag hetzelfde is.“

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

“Actief bij een gegroeid en toonaangevend Converseon, met dezelfde kernwaarden. Daarnaast zie ik mezelf wel in een sturende rol binnen het team. Tevens wil ik ook mooie reizen hebben gemaakt door Zuid-Amerika en Spanje. Hopelijk kan dit in de toekomst weer wat makkelijker dan in 2020!” 

Kom meer te weten over online leadgeneratie, digital growth, UX & design en development.

Neem contact op

Bekijk de andere blogs

Let's talk!

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Vervolgstappen na
het invullen:

1.   We bellen of mailen je zo snel mogelijk terug om kennis te maken.

2.   We plannen een consult in om je wensen gedetailleerd door te nemen.

3.   We doen een passend voorstel voor een samenwerking.

Converseon logo wit