Skip to content

Inhouse Meet & Greet: Karen van Wees

Leer de knappe koppen van Converseon kennen met onze inhouse meet & greet! Deze keer aan het woord: Karen van Wees, die nu ruim een jaar bij team Converseon en sinds kort team CRUX zit!  

Hi Karen, sinds ruim een jaar zit je bij team Converseon. Tijd dat we je beter leren kennen! Vertel, wie ben je en wat is je achtergrond?

“Ik ben Karen en ben Marketing Coördinator bij Converseon. Ik woon in mijn geliefde stad Amsterdam, maar Weesp is mij zeker niet onbekend. Mijn familie woont hier en via hen heb ik Daan leren kennen. Na jaren in de zorg te hebben gewerkt was ik klaar voor een nieuwe stap. Ik had net een studie Online Marketing afgerond toen ik via mijn neef hoorde dat Daan en Arjen op zoek waren naar nieuwe krachten voor hun startup: Converseon. Een belletje en een bezoek later was het gepiept, we wilden graag met elkaar in zee! Ruim een jaar later ben ik nog steeds heel blij met deze stap.

Naast werk houd ik enorm van backpacken. Ik probeer vaak meerdere maanden per jaar een mooie reis te maken. Amsterdam blijft wel altijd mijn thuis, dus als ik hier ben breng ik graag tijd door met familie en vrienden of vind ik het heerlijk om een boek te lezen op de bank.”

Steeds meer consumenten zoeken via Voice Search. Het maakt niet uit waar je bent, je kunt tegenwoordig altijd informatie vinden via spraakgestuurde opdrachten. Met de komst van GoogleNow, Siri, Cortana en diverse thuisassistenten zoals Google Home, wordt zoeken via je stem steeds gemakkelijker. Dit heeft dan ook invloed op de winkel- en zoekresultaten.Als webshophouder kun je jouw e-commercewebsite optimaliseren voor spraakgestuurde opdrachten. Zo kun je zoekwoorden en woordgroepen rangschikken die perfect passen bij de meest voorkomende spraakgestuurde opdrachten.

Wat vind je het leukste aan werken bij Converseon? 

“Hoe we als team met elkaar functioneren vind ik het leukste en fijnste aan werken bij Converseon. We werken goed samen, komen tot mooie resultaten voor onszelf en onze klanten en we leren veel van elkaar. Ook vind ik het leuk om deel uit te maken van de groei van Converseon. Ik werk er nu ruim een jaar, maar het hadden er net zo goed 3 kunnen zijn als je ziet wat voor stappen er zijn gezet! Gegroeid in het aantal klanten en werknemers, verhuisd naar een grotere locatie en de lancering van het nieuwe label CRUX… Supergaaf!”

Image 1@2x

Wat is jouw rol binnen Converseon?

“Ik vul de rol in van Marketing Coördinator. Daarmee ben ik verantwoordelijk voor de contentcreatie voor onze verschillende communicatiekanalen. Ik schrijf bijvoorbeeld veel blogs voor onszelf en een aantal klanten, beheer onze social media kanalen en stel de Call to Action samen. Samen met het team kijken we hoe en waar we waardevol kunnen zijn voor onze doelgroep en hoe we interne leadgeneratie kunnen verbeteren en optimaliseren. Ook vind ik het belangrijk dat er een prettige en vertrouwde sfeer heerst op kantoor, dus ben ik met een knipoog de kantoormama 😉 ”  

Welke waarde voeg je toe voor klanten?

“Ik werk op dit moment voornamelijk aan interne marketingactiviteiten, maar schrijf ook content voor een aantal klanten. Deze content is bedoeld om bijvoorbeeld meer awareness voor hun merknaam te creëren, de doelgroep van waardevolle informatie te voorzien en/of meer verkeer naar een website te trekken. Het is een onderdeel van een groter geheel. Waar ik de content verzorg, zorgen mijn collega’s voor geoptimaliseerde websites en sterk ingerichte advertentiecampagnes. Zo helpen we samen onze klanten naar the next level.”  

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

“Ik vind het lastig om in grote sprongen vooruit te kijken, maar ik hoop dat Converseon en CRUX gezond blijven groeien en dat ik daar onderdeel van kan blijven uitmaken. Het zou gaaf zijn als we met grote namen samenwerken en de Converseonfamilie kunnen uitbreiden met sterke krachten. Het lijkt me ook leuk om intern door te blijven leren door verschillende werkzaamheden op te pakken. Misschien ben ik over 5 jaar wel campagne knaller! Na Roy dan natuurlijk 😉

In de tussentijd hoop ik ook nog een paar mooie reizen te maken! Het liefst heb ik binnen 5 jaar in ieder geval de bergen van Patagonië bewandeld, met de Transsiberie Express gereisd en wilde orka’s gezien in Alaska.”

Kom meer te weten over online leadgeneratie, digital growth, UX & design en development.

Neem contact op

Bekijk de andere blogs

Let's talk!

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Vervolgstappen na
het invullen:

1.   We bellen of mailen je zo snel mogelijk terug om kennis te maken.

2.   We plannen een consult in om je wensen gedetailleerd door te nemen.

3.   We doen een passend voorstel voor een samenwerking.

Converseon logo wit