Google Shopping

Vergroot je online zichtbaarheid met Google Shopping

Google Shopping helpt je om beter zichtbaar te worden in de zoekresultaten. Het is de ideale plek om jouw online etalage prominent in beeld te brengen en een hogere Click Through Rate te realiseren met meer kwalitatieve leads. 

Google Shopping

Google Shopping is een CSS, ofwel een Comparison Shopping Service. Google heeft hiermee een eigen prijsvergelijkingssite waar consumenten gemakkelijk verschillende aanbieders van een product naast elkaar gepresenteerd krijgen. Nog altijd is Google de meest gebruikte zoekmachine ter wereld en dus kun je hier als webwinkel enorm voordeel uit halen.

Bij Google Shopping wordt jouw product feed gebruikt bij het tonen van je producten. Het is dus belangrijk om je product feed te optimaliseren om de kwaliteit voor Google Shopping te verhogen. 

Google Shopping kun je zowel betaald als onbetaald inzetten. Betaalde advertenties zijn prominent in beeld op het Google Shopping tabblad en in de algemene zoekresultaten. Hoewel de gratis productvermeldingen niet getoond worden in de algemene zoekresultaten kun je toch mooie resultaten behalen doordat je de zichtbaarheid van jouw producten vergroot via het Google Shopping tabblad.  

Het doel: meer zichtbaarheid, meer conversies, meer rendement

Image@2x 6 min

Waarom Google Shopping?

  • Meer zichtbaarheid op Google
  • Jouw online etalage optimaliseren
  • Onafhankelijk van budget online resultaat behalen
  • Meer kwalitatieve leads
ASAP MODEL ConverseonV2 outer ring
ASAP MODEL ConverseonV2 inner ring

Onze werkwijze: A.S.A.P.

Het is onze drijfveer om opdrachtgevers winstgevend te laten zijn met onze bewezen methode: A.S.A.P.

Met online marketing als belangrijkste middel zorgen wij voor resultaat. Van online leads naar business. 

Benieuwd welke online marketingstrategie het best bij jouw organisatie past? We denken graag met je mee voor het beste resultaat!