E-Commerce Marketing

Meer verkeer naar jouw website of webshop om meer bestellingen te genereren voor een hoger rendement.

E-commerce, of elektronische handel, heeft een belangrijke rol ingenomen in het leven van de consument. Doordat het internet in vrijwel ieders dagelijkse routine zit hebben we onszelf afhankelijk gemaakt van het gebruik ervan.

Als organisatie is het daarom van enorm belang om aanwezig te zijn op het internet en de consument te bedienen waar het nodig is en behoefte ligt.

Door jouw E-Commerce strategie optimaal in te richten help je jezelf aan een hogere conversie van bezoeker naar klant. 

Word beter zichtbaar in de zoekresultaten met behulp van Google Shopping. Het goed gebruiken van Google Shopping helpt je onder andere aan meer kwalitatieve leads, een hogere Click Through Rate, meer aanwezigheid en een groter bereik. De ideale plek om jouw producten te etaleren en verkoop te stimuleren.

Jouw doelgroep op social media geeft oneindig veel mogelijkheden. Zorg ervoor dat jouw organisatie gevonden wordt door je doelgroep en zet deze aan tot actie. Door slim gebruik te maken van relevante en waardevolle content wordt jouw community steeds groter en krijg je meer binding met de doelgroep.

Marketing Automation & E-mail marketing zijn belangrijker dan ooit. Met een slimme e-marketingstrategie haal je via e-mail uit jouw bestaande netwerk leads en conversies binnen. Stem met personalisatie en fantastische content jouw boodschap naadloos af op jouw doelgroep. 

Door inzicht te creëren in beschikbare data zorg je ervoor dat je meer opbrengsten haalt uit hetzelfde marketingbudget. Door helderheid te krijgen in waar een bezoeker vastloopt, waarom dit gebeurt en hoe dit verbeterd kan worden ontdek je kansen en verbeterpunten.

Image@2x 6 min 1

Houd je data feeds up to date met feed management om effectief te kunnen adverteren en verkopen. Met feed management wordt productinformatie geupdate, waardoor je advertenties altijd specifiek zijn en geoptimaliseerd voor de klant. 

ASAP MODEL ConverseonV2 outer ring
ASAP MODEL ConverseonV2 inner ring

Onze werkwijze: A.S.A.P.

Het is onze drijfveer om opdrachtgevers winstgevend te laten zijn met onze bewezen methode: A.S.A.P.

Met online marketing als belangrijkste middel zorgen wij voor resultaat. Van online leads naar business. 

Benieuwd welke online marketingstrategie het best bij jouw organisatie past? We denken graag met je mee voor het beste resultaat!