Design en Webdevelopment

Design en webdevelopment, de basis voor online succes

Design en webdevelopment gaan hand in hand. Met design voor een unieke uitstraling en webdevelopment voor een perfect functionerende website of webshop leg je de basis om online succes te behalen. 

Design en Webdevelopment

Design en webdevelopment hebben elkaar nodig om de optimale website of webshop in elkaar te zetten. Design houdt zich hierin vooral bezig met de voorkant van we website. Welke kleuren en lettertypes worden er gebruikt, staat de juiste informatie op de juiste plek? Met name de gebruiksvriendelijkheid en interactie zijn belangrijke aspecten om in een design mee te nemen en te verwerken. 

Webdevelopment is een verzamelnaam voor alles wat met het beheren van webservers en programmeren te maken heeft. Bij webdevelopment gaat het vooral om de achterkant en de technische aspecten van de website. Er wordt gebruik gemaakt van scripting, waarbij verschillende codes beschrijven welke activiteiten de server moet realiseren. Essentieel om jouw website of webshop goed te laten functioneren.

Image@2x 6 min

Waarom design & webdevelopment?

  • De basis voor online succes
  • Een gebruiksvriendelijke website
  • Stimuleer interactie met je bezoekers
  • Een perfect functionerende website of webshop

Specialisten aan de slag

Om jouw website goed te laten functioneren, maar ook om jouw gebruikers de best mogelijke ervaring op jouw website te bieden, gaan websiteontwerpers en website developers aan de slag. Websiteontwerpers analyseren aan de hand van data de customer journey van jouw websitegebruikers. Ze kruipen als het ware in de huid van jouw websitebezoekers om jouw website te optimaliseren en knelpunten te verbeteren.Naast dat websiteontwerpers voor je aan het werk gaan, verdiept de website developer zich in de functionaliteit van jouw website. Laat jouw website bijvoorbeeld snel genoeg? En staat elke relevante of belangrijke pagina wel online? Zo functioneert jouw website straks goed en razendsnel en draagt de website bij aan een ultieme ervaring voor jouw websitebezoekers!
ASAP MODEL ConverseonV2 outer ring
ASAP MODEL ConverseonV2 inner ring

Onze werkwijze: A.S.A.P.

Het is onze drijfveer om opdrachtgevers winstgevend te laten zijn met onze bewezen methode: A.S.A.P.

Met online marketing als belangrijkste middel zorgen wij voor resultaat. Van online leads naar business. 

Benieuwd welke online marketingstrategie het best bij jouw organisatie past? We denken graag met je mee voor het beste resultaat!